Välkommen till min nya blogg!

Varmt välkomna hit till min sida som handlar om e-handel!

Här kommer jag att framför allt beröra två ämnen, nämligen e-handel och reklam för nätbaserade företag och butiker. Det är en bransch som har utvecklats med stormsteg den senaste tiden, och med tanke på att fler butikskedjor och företag får upp ögonen för värdet med att kunna sälja sina produkter via nätet, skapar också det en effekt som gör att branschen växer så det knakar.

Det har gjort att företag har börjar expandera och det senaste som har hänt är att Jetshop, ett företag som erbjuder olika strategiska lösningar för företag och butiker med olika typer av plattformar för e-butiker, har köpt upp sin största konkurrent. Det blev ett åttasiffrigt belopp och det tyder på att den här branschen är väl värt att tänka på när man som företag eller butik vill nå ut med sina produkter på ett modernt sätt. Genom uppköpet blir nu Jetshop den största aktören på den skandinaviska marknaden för e-handelsbutiker.

Med den bakgrunden kommer jag att fortsätta ta upp e-handel som det moderna sättet att handla på, och andelen människor som väljer detta inköpssätt ökar hela tiden. Med den här bloggen kommer du att få möjligheten att bli en av alla aktörer på marknaden som tänker smart i sin annonsering, då jag kan erbjuda er en effektiv annonsering. Ta steget du också och bli en del av guldgrävarna i den nya tidens Klondike!

Tidigare har denna sida varit ett forum för e-handlare, ett forum som du numera kan hitta på ehandel.se.