Trädgård och e-handel

Nu när det är sommar så är trädgården högaktuell för många av oss. Gräsklippning, ansande av rabatter, hallonbuskar och gud vet vad, allt beroende på hur ens trädgård ser ut. Men en sak som är gemensamt för de flesta som har en trädgård är att när det är varmt och soligt vill man gärna tillbringa mycket tid i den. Inte bara arbeta då, utan grilla och äta, festas och umgås. Allt sådant där kul ni vet. Nu infinner sig nog den första frågan: vad har trädgården med e-handel att göra, egentligen? Mer än du kanske tror! För den som har en trädgård och vill kunna utnyttja den erbjuder e-handel många bra och spännande möjligheter.

Ha de’ skönt i trädgården
Först och främst tänker jag då inte på olika trädgårdsredskap, fröer och liknande även om de också kan köpas bra och billigt på nätet. Jag tänker i stället på mer rejäla saker: maffiga utemöbler. Att sitta i trädgården och äta är en sak, att göra det med stil i möbler som är rejält bekväma är en annan. Loungemöbler för utebruk finns i mängder med olika utföranden, och tack vare e-handeln har det blivit enkelt att hitta de som passar bäst i ens egen trädgård. Att priset också oftast är lägre online tar jag för givet att ni redan är medvetna om.

Utemöbler från Chilli.
Loungegruppen Melbourne i all sin prakt.

Det finns en hel jäkla massa att välja mellan helt enkelt och det är enkelt att mixa så man får precis den uppsättning som passar bäst. Att e-handel gjort utbudet bredare och billigare är ju inget nytt, men nu när det är sommar så tänkte jag ändå det kunde vara på sin plats att tipsa om utemöbler. Jag menar, en bra loungegrupp med mycket plats plus ett bord behöver bara kosta sådär 5,000 kronor hos billiga e-handlare som chilli.se. Det finns helt enkelt ingen anledning till att inte slå till och förvandla trädgården till sommarens vardagsrum. Hade jag bara en egen trädgård så skulle jag definitivt slå till…