Trademax rätt ute med möbler online

Trademax är en nykomling på den svenska möbelförsäljarmarknaden, med fem år på nacken. Familjeföretaget bildades 2008, då man tyckte att priserna på möbler och inredning var för höga i Sverige, och det kan man ju ha rätt i. Trademax är först och främst ett näthandelsföretag, men man har också tre ”riktiga” butiker; i Stockholm, Göteborg och Fleninge, nära Helsingborg (företagets hemort). Men det är som sagt på nätet man har sin huvudsakliga verksamhet. Sätten som man försöker hålla sina, och därmed kundernas, kostnader nere på är i sig inte speciellt konstiga. Man försöker helt enkelt undvika mellanhänder så långt det går, och köper först och främst direkt från fabrik, och man är noga med vilka leverantörer man anlitar. Svårare än så behöver det faktiskt inte vara att starta ett möbelföretag med rimliga priser.

Förutom att ha ett stort och brett sortiment med låga priser, så är alla beställningar från Trademax nätbutiker fraktfria. Man levererar också också överallt i landet, något som, faktiskt, inte alla nätbutiker gör, eller som de tar ut extra utgifter för. Trademax tillämpar även 15 dagars öppet köp, och skulle man behöva hjälp med att returnera en vara, så kan man hjälpa till med det (dock mot en avgift).

Trademax har ett stort sortiment, som täcker de flesta behov man kan tänkas ha för sitt hem, både vad gäller inne- och utemöbler, och olika inredningsdetaljer. Oavsett om du vill ha en lyxig kontinentalsäng, eller bara ett par gardiner, så är det stor chans att Trademax har precis vad du letar efter, till ett bra pris.